De energie van
Seniorenpopkoor Lust for Life
bruist van leven

Boekingen voor uw concert, symposium of evenement

De energie van Seniorenpopkoor Lust for Life bruist van leven. Laat u verrassen door de flitsende en enthousiaste optredens van dit unieke koor, dat niet alleen leeftijdloze muziek ten gehore brengt, maar ook een onvergetelijke sfeer creëert die ieder evenement laat sprankelen.

Stel u voor: een congres, symposium of evenement dat begint of eindigt met een knaller van jewelste. Lust for Life opent of sluit met verve uw bijeenkomst en brengt met hun aanstekelijke uitvoeringen de perfecte balans tussen vermaak en inspiratie. Als ervaren artiesten weten zij als geen ander hoe ze het publiek kunnen meeslepen en laten meedeinen op de golven van muziek.

Wat maakt Lust for Life zo bijzonder? Het zijn niet alleen hun harmonieuze stemmen die je zullen betoveren, maar ook hun sprankelende persoonlijkheden en ontembare enthousiasme. Deze zangers en zangeressen bewijzen dat passie voor muziek geen leeftijd kent. Hun repertoire omvat een breed scala aan popnummers die iedereen kent en waarop niemand stil kan blijven zitten. Van Gouwe Ouwe tot moderne hits, Lust for Life weet ieder publiek te bekoren.

Het is niet alleen de muziek die indruk maakt, maar ook de interactie met het publiek. Lust for Life maakt van iedere performance een onvergetelijke belevenis door de zaal in beweging, zang en dans mee te nemen. Deze ervaren performers weten als geen ander hoe ze de juiste sfeer kunnen creëren en uw evenement naar een hoger niveau tillen.

U kunt Seniorenpopkoor “Lust for Life” boeken

VOOR UW CONCERT, SYMPOSIUM OF EVENEMENT

Neem dan contact op met bestuur.

Mail

Waarom nog langer wachten? Geef uw congres, symposium of evenement een sprankelende start of eind tune die het verdient met de flitsende optredens van Seniorenpopkoor Lust for Life. Laat het publiek los gaan en creëer een herinnering die nog lang zal naklinken. Aarzel niet langer, neem vandaag nog contact op en laat de betovering van Lust for Life de spotlight stelen op uw congres, symposium of evenement met hun ongeëvenaarde muzikale vuurwerk.

Contact

Geïnteresseerd om mee te zingen en bent u 67 jaar of ouder, komt dan zeker een keer luisteren en meedoen.
Dan kunt u zelf ervaren hoe bijzonder "Lust for Life" is.

Boeking

Repetities

Seniorenpopkoor "Lust for Life" repeteert iedere vrijdagochtend tussen 10.15 en 12.15 uur in het Revalidatie- en Verpleeghuis VREUGDEHOF, De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam.

De bewoners zijn in de gelegenheid de repetities bij te wonen.