Lust for life is binnenkort 15-jaar

Na 15-jaar vol avonturen vieren we in september 2024 ons 15-jarige jubileum. We gaan met de Jubileum Uitgave de ‘Ziel van het Koor’ de verhalen van de leden in beeld brengen. En hoe die verhalen samen de ziel van het koor vormen. Want het koor draait niet alleen om het zingen en de fantastische optredens die we mogen doen. Vooral ook de vriendschappen en steun die de koorleden elkaar bieden, staan aan de basis van het 15-jarige jubileum. 

Steunt u ons met het uitbrengen van deze unieke Jubileum Uitgave? 
We hebben gekozen om een Steunactie (crowdfunding) actie op te zetten omdat we voor het jubileum extra financiële steun kunnen gebruiken.

Uw donatie via de Steunactie is zeer welkom. Iedere donateur die € 15,00 of meer overmaakt, ontvangt een exemplaar van de Jubileum Uitgaveén maakt kans om met 2 personen bij het kleine en persoonlijke jubileum optreden van Lust for Life op 29 september 2024 aanwezig te zijn. Klik op onderstaand Steunactie logo dan komt u direct bij onze actie uit.

Alvast dank voor uw steun!
De koorleden en het bestuur van Lust for Life

Contact

Geïnteresseerd om mee te zingen en bent u 67 jaar of ouder, komt dan zeker een keer luisteren en meedoen.
Dan kunt u zelf ervaren hoe bijzonder "Lust for Life" is.

Boeking

Wilt u een optreden boeken voor uw concert, symposium of evenement?
Neem dan contact op het bestuur:

Repetities

Seniorenpopkoor "Lust for Life" repeteert iedere vrijdagochtend tussen 10.15 en 12.15 uur in het Revalidatie- en Verpleeghuis VREUGDEHOF, De Klencke 111, 1083 HH Amsterdam.

De bewoners zijn in de gelegenheid de repetities bij te wonen.